Brandweer rukt uit voor brandend matras ‘s-Heerenbergstraat Schoonhoven

SCHOONHOVEN – Donderdagmorgen 19 januari omstreeks 10:30 uur werd de brandweer opgeroepen voor een brandgerucht aan de ‘s-Heerenbergstraat.

Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een brandend matras op de eerste verdieping. De brandweer heeft het vuur gedoofd en daarna het matras door het raam naar buiten gegooid. Buiten heeft men het matras nog nageblust.

De woning is vervolgens doorgelucht. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s : Niels Bogaard

20170119110757.jpg

20170119110755.jpg

20170119110756.jpg

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Niels Bogaard, fotograaf van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2016 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Krimpenerwaard. Ik fotografeer met de Nikon D7000 / 70-300mm / 10mm fish / 18-105mm. Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten