Scooterrijder gewond na inhaalactie, Bovenberg Bergambacht

BERGAMBACHT – Vrijdagmorgen 10 maart rond 8.55 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Bovenberg in Bermambacht.

Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen een personenauto en een scooter. De scooterrijder is daarbij gewond geraakt en is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis.

Mogelijk is een inhaalactie de oorzaak van het ongeval. Politie zal verder onderzoek doen naar de toedracht. Het verkeer op de Bovenberg had enig overlast van de aanrijding.

Foto’s : Niels Bogaard

20170310092031.jpg

20170310092032.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Niels Bogaard, fotograaf van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2016 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Krimpenerwaard. Ik fotografeer met de Nikon D7000 / 70-300mm / 10mm fish / 18-105mm. Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten