Bleiswijk – De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een voertuigbrand op de A12 bij Zevenhuizen in de richting van Den Haag. Dat de brand tussen Zevenhuizen en Bleiswijk was kon niet missen. Een grote zwarte rookwolk was al snel waarneembaar.

De ter plaatse gekomen brandweer kon het vuur snel bedwingen maar de auto was niet meer te redden en brandde volledig uit.

Ten tijde van de brand en de afhandeling / reparatie van de weg waren twee van de drie rijstroken afgesloten. Dit leverde flinke vertraging op.

De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s: Rick Juffermans

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten