Mobiel medisch team ingezet bij medische noodsituatie op de Lekkenburg in Gouda

GOUDA – Deze middag werd de ambulancedienst gealarmeerd voor een incident in een woning op de Lekkenburg in Gouda. Even later werd ook het mobiel medisch team gealarmeerd.

Het mobiel medisch team kwam ter plaatse met de traumahelikopter welke landde op een veldje aan de Lekkenburg. De hulpdiensten zijn enige tijd in de woning bezig geweest waarna het slachtoffer met spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis. Hierna kon het traumateam weer retour.

Foto’s: Franklin Coenen

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten