Meerdere voertuigen zwaar beschadigd na flinke aanrijding op de CG Roosweg – N210 bij Lekkerkerk

LEKKERKERK – Dinsdagavond 9 mei omstreeks 17:25 uur zijn politie en ambulance gealarmeerd voor een aanrijding, Deze aanrijding zou hebben plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen op de CG Roosweg – N210 bij Lekkerkerk.

Ter plaatse bleek er een flinke aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen vijf voertuigen. Bij deze aanrijding raakte alle betrokken voertuigen beschadigd waarvan vier zwaar beschadigd. Het bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen en heeft de voertuigen geborgen.

Ook de gealarmeerde ambulance is ter plaatse gekomen en heeft één persoon nagekeken op verwondingen. Of dit slachtoffer vervoerd is naar het ziekenhuis voor verdere controle is onbekend.

Door het ongeval is de CG Roosweg – N210 enige tijd afgesloten geweest. Het overige verkeer werd tijdens de afsluiting omgeleid via de Parallelweg.

Foto’s : Niels Bogaard

20170509181640.jpg

20170509181642.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Niels Bogaard, fotograaf van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2016 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Krimpenerwaard. Ik fotografeer met de Nikon D7000 / 70-300mm / 10mm fish / 18-105mm. Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten