Voertuig brandt volledig uit op de N11 bij Zoeterwoude

ZOETERWOUDE – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een voertuigbrand op de N11 bij Zoeterwoude. Al snel bleek het om een behoorlijke brand te gaan. Een grote zwarte rookwolk was van veraf al te zien.

De politie sloot samen met Rijkswaterstaat enkele rijstroken af en de brandweer begon direct met de blussing. Er kon niet voorkomen worden dat de auto volledig uitbrandde.

De oorzaak is vermoedelijk een technisch mankement.

Foto’s: Koen Jongen & Twitter: Yassine

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten