Meisje ernstig gewond door aanrijding met busje op de Marathonlaan in Gouda

GOUDA – De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de Marathonlaan in Gouda. Er zou een meisje, naar verluidt van 8 jaar oud, zijn aangereden door een bestelbusje en er zou sprake zijn van een reanimatie. Alle reden voor de meldkamer om hoog in te schalen waarop meerdere politie eenheden, twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd werden.

Ter plaatse bleek van reanimatie gelukkig geen sprake te zijn maar had het meisje wel dusdanig verwondingen dat de traumahelikopter toch door kwam en het meisje uiteindelijk naar het ziekenhuis is vervoerd.

De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten