Moordrecht – Deze avond werden een tweetal ambulances en diverse politie eenheden gealarmeerd voor een reanimatie op een bungalowpark dat gelegen is aan het Oosteinde in Moordrecht. Ook de hulp van het Mobiel medisch team was gewenst.

Het mobiel medisch team kwam met de traumahelikopter ter plaatse welke landde naast de Schielands Hoge Zeedijk Oost. De trauma-arts en de verpleegkundige werden door de politie opgehaald en naar het bungalowpark gebracht. De hulpdiensten zijn enige tijd met het slachtoffer bezig geweest waarna deze met spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis. Tijdens het opstijgen van de traumahelikopter werd de Schielands Hoge Zeedijk Oost kort afgesloten door de politie.

Foto’s: Franklin Coenen

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten