NOORDWIJK – Woensdagmiddag 31 mei is rond 15:20 uur een auto op een boom gebotst. Hierbij raakte één persoon gewond.

Door nog onbekende oorzaak is een auto van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. De brandweer heeft de deur opengebroken, waarna de vrouw door het ambulancepersoneel is nagekeken, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het is onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De auto is meegenomen door een berger.

Foto’s : Menno Plug

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten