GOUDA – Woensdagmiddag 31 mei werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Schielands Hoge Zeedijk in Gouda. Bij de kruising met de in-/uitrit van fabriek Croda bleken drie auto’s op elkaar te zijn gebotst.

Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft één persoon in de ambulance onderzocht maar uiteindelijk hoefde niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Alle drie de auto’s raakte beschadigd, waarvan de achterste het zwaarst. Het achterste en middelste voertuig zijn door een berger afgevoerd. Het voorste voertuig kon, na het invullen van de schadeformulieren, zelf verder rijden.

Ten tijde van de afhandeling van dit ongeval was één rijstrook afgesloten. Dit leverde nagenoeg geen hinder op.

Foto’s: Marco van Bemmel

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten