BODEGRAVEN – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een persoon te water aan het Meijepad in Bodegraven. Ter plaatse bleek een wielrenner te water te zijn geraakt en werd hij geholpen door zijn collega wielrenners.

De hulpdiensten hebben de hulp uiteindelijk over genomen en de man is naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens getuigen zou er een voertuig met aanhanger met forse snelheid langs de wielrenners zijn gereden waarna de man te water raakte. Of dit kwam omdat de man uitweek of omdat hij geraakt is door het voertuig wordt door de politie onderzocht.

Foto’s: Danny de Vries – Rebo Nieuws

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten