Bestuurder van brommobiel raakt gewond bij botsing met boom, Benedenberg Bergambacht

BERGAMBACHT – Donderdagmiddag 8 juni rond 16.50 uur is een persoon met een brommobiel tegen een boom gereden. Dit gebeurde op de Benedenberg in Bergambacht.

De bestuurder van de brommobiel raakte hierbij gewond. Deze is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De scootmobiel kwam dwars op de weg tot stilstand.

Het verkeer is een enige tijd gestremd geweest. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s : Niels Bogaard

20170608171506.jpg

20170608171507.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Niels Bogaard, fotograaf van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2016 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Krimpenerwaard. Ik fotografeer met de Nikon D7000 / 70-300mm / 10mm fish / 18-105mm. Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten