Voertuig slaat over de kop en belandt in de middenberm na botsing met vangrail op de A12 bij Reeuwijk

REEUWIJK – Zaterdagmiddag 10 Juni werden Politie, Ambulance en diverse Brandweervoertuigen gealarmeerd voor een ongeval waar mogelijk personen bekneld zaten. Ter plaatse bleek er een flinke eenzijdige aanrijding te hebben plaatsgevonden waarbij het betrokken voertuig in de middenberm is belandt.

De hulpdiensten zijn zijn met spoed ter plaatse gekomen waar ze een voertuig in de middenberm aantroffen. De bestuurder bleek na de macht over het stuur verloren te zijn tegen de vangrail aangebotst waarna het voertuig over de vangrail heen sloeg en in de berm belandde.  De inzittende van het voertuig konden zelfstandig het voertuig verlaten waarna de inzittende door omstanders zijn gestabiliseerd tot het ambulancepersoneel ter plaatse kwam. Na controle in de ambulance kwamen de  inzittende wonder boven wonder zonder letsel ervan af en hoefden zei niet mee naar het ziekenhuis. Nadat het werk voor de brandweer erop zat kon men inpakken en retour kazerne.

De inmiddels ter plaatse gekomen berger kon hierop beginnen met zijn bergingswerkzaamheden. Tijdens het incident hebben Rijkswaterstaat in samenwerking met Vermeulen IM rijstroken afgesloten voor een veilige werkruimte.

Foto’s: Tim de Knikker & Ingezonden

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Tim de Knikker. Sinds 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Reeuwijk en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten