WOERDEN – De hulpdiensten, voornamelijk uit Hollands Midden, werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval op de A12 bij Woerden. Ter plaatse bleek op de baan richting Utrecht een ongeval te hebben plaats gevonden tussen twee auto’s waarbij er één over de kop was geslagen.

Er bleek gelukkig niemand bekneld. Wel is één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is onbekend.

Door het ongeval werden twee van de vier rijstroken afgesloten. Dit resulteerde in een kilometerslange file en ruim een uur vertraging tussen Nieuwerbrug en Woerden.

Foto’s: Ingezonden

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten