A12 bij Waddinxveen in de ban van aanrijdingen vandaag

WADDINXVEEN – Het was vandaag meermaals raak op de snelweg A12 bij Waddinxveen. Dan voornamelijk het gedeelte tussen de oprit van Gouda en oprit van Zevenhuizen.

Allereerst werden de hulpdiensten, inclusief een traumahelikopter, vandaag gealarmeerd voor een aanrijding bij de Nieuwe oprit van de A12 bij Moordrecht. Hier bleek een motorrijder te zijn gevallen.

De tweede keer kwam er een melding van een ongeval op de A12 bij het Gouwe Aquaduct. Hier bleken meerdere personenauto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen.

Vorig ongeval was nog niet afgehandeld of opnieuw werd op dat zelfde stukje een aanrijding gemeld. Maar liefst vijf auto’s botste dit keer op elkaar.

End last but not least ging de brandweer naar de A12 bij Reeuwijk omdat bij Shell de Andel een auto in brand zou staan.

Al met al een drukke middag op de beruchte A12 in het Groene hart.

Over de slachtoffers van alle aanrijdingen is ons niets bekend.

Foto’s: Rens de Haan

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten