Ontplofte verstuiver oorzaak van voertuigbrand bij Shell de Andel aan de A12 bij Gouda

GOUDA – Deze middag werd de brandweer van post Gouda gealarmeerd voor een voertuigbrand bij Shell de Andel dat gelegen is aan de A12 bij Gouda. Een personenauto reed op de A12 toen plots de verstuiver van de motor uit elkaar knalde wat zorgde voor rookontwikkeling.

De bestuurder van de auto kon zijn voertuig stilzetten op het terrein van Shell de Andel waar men een drietal poederblussers heeft gebruikt waarna de brandweer is gealarmeerd. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de motor gekoeld door kort na te blussen met water. Het voertuig zal worden geborgen.

Foto’s: Franklin Coenen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten