Fietsster komt ten val op de Bernadottelaan in Gouda

GOUDA – De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Bernadottelaan in Gouda.

Ter plaatse bleek een wat oudere vrouw te zijn gevallen met de fiets. Aanvankelijk was er sprake dat dit gebeurd zou zijn nadat zij werd afgesneden door een auto. De vrouw was er niet zeker van of zij ook geraakt was door de auto.

De ambulancedienst heeft de vrouw verzorgd waarna zij naar het ziekenhuis is vervoerd.

UPDATE:

De politie laat weten na onderzoek de conclusie te hebben getrokken dat er van enig strafbaar feit, gepleegd door een automobilist, geen sprake is. De vrouw is ten val gekomen en er is geen sprake geweest van een aanrijding. Er is hier dus geen sprake van een verlaten plaats ongeval.

Foto’s: Rens de Haan

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten