Persoon aangehouden bij verkeersongeval op de Lammenschansweg in Leiden

LEIDEN – Zondagmiddag 18 juni is er bij een aanrijding op de Lammenschansweg in Leiden één man aangehouden.

Omstreeks half 2 kwamen een scooter en twee personenauto’s in aanrijding met elkaar. De gealarmeerde ambulancedienst heeft de bestuurders nagekeken, maar niemand bleek gewond. Vervoer naar het ziekenhuis was dan ook niet noodzakelijk.

Tijdens de afhandeling hield de politie één bestuurder aan. De man bestuurde tijdens het ongeval een van de auto’s. Na de botsing wisselde hij met de bijrijder van plaats. Omstanders zagen dit, waarop de politie de man aanhield. Hij is naar het politiebureau gebracht, waar de politie verder onderzoek zal doen.

Hoe de aanrijding kon gebeuren, is niet bekend.

Foto’s : Wouter Hoeben

20170618142540.jpg

20170618142541.jpg

20170618142542.jpg

20170618142543.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten