Fietsster glijdt uit over stuk laminaat op wegdek, H.J. Nederhorststraat/Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda

GOUDA – Dinsdagmiddag 20 juni rond 15:15 uur is een fietsster uitgegleden over een stuk laminaat aan de H.J. Nederhorststraat in Gouda.

De fietsster kon het stuk laminaat niet meer ontwijken en kwam vervolgens lelijk ten val op het wegdek. Omstanders die het hebben zien gebeuren, hebben de hulpdiensten ingeschakeld en eerste hulp verleend.

Na controle door het ambulancepersoneel, is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het laminaat op de weg terecht kwam, is niet bekend.

Foto’s : Ricardo Ernst & Rob de Jong

20170620153328.jpg

20170620153329.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten