Flinke schade na aanrijding op kruising op de Ambachtweg in Bergambacht

BERGAMBACHT – Donderdagmiddag even voor half zes werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Ambachtstraat in Bergambacht.

Op een gelijkwaardige kruising bleken twee voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen. Eén auto kwam daarbij in de bosschages tegen een verkeersbord terecht. De ambulancedienst heeft beide bestuurders gecontroleerd en één behandeld. Deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een berger was niet nodig. Een shovel en heftruck hebben de voertuigen naar de locatie vervoerd waar zij vandaan kwamen, niet ver van het ongeval af.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten