NIEUW-VENNEP – Donderdagavond 22 juni is, omstreeks 21:50 uur, een personenauto te water geraakt langs de oprit van de A44 bij Nieuw-Vennep in de richting van Leiden. Hulpdiensten vanuit Kennemerland en Hollands Midden gingen met spoed ter plaatse. Voordat het voertuig in de sloot terecht kwam is het meerdere malen over de kop geslagen.

De hulpdiensten zijn bij aankomst van het ongeval direct gaan zoeken naar mogelijke slachtoffers in de auto of het water. Na een zoektocht door brandweerduikers in het water werd uiteindelijk niks aangetroffen. Een gealarmeerde traumahelikopter die ter plaatse is gekomen heeft tevens een rondje gemaakt boven een naastgelegen weiland in de hoop daar eventuele slachtoffers aan te treffen, echter werd ook hier niks aangetroffen. De bestuurder van het incident bleek spoorloos verdwenen.

Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen. Op locatie was het een flinke ravage.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten