Voertuig over de kop en te water, inzittende(n) spoorloos, A44 Nieuw-Vennep

NIEUW-VENNEP – Donderdagavond 22 juni is, omstreeks 21:50 uur, een personenauto te water geraakt langs de oprit van de A44 bij Nieuw-Vennep in de richting van Leiden. Hulpdiensten vanuit Kennemerland en Hollands Midden gingen met spoed ter plaatse. Voordat het voertuig in de sloot terecht kwam is het meerdere malen over de kop geslagen.

De hulpdiensten zijn bij aankomst van het ongeval direct gaan zoeken naar mogelijke slachtoffers in de auto of het water. Na een zoektocht door brandweerduikers in het water werd uiteindelijk niks aangetroffen. Een gealarmeerde traumahelikopter die ter plaatse is gekomen heeft tevens een rondje gemaakt boven een naastgelegen weiland in de hoop daar eventuele slachtoffers aan te treffen, echter werd ook hier niks aangetroffen. De bestuurder van het incident bleek spoorloos verdwenen.

Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen. Op locatie was het een flinke ravage.

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten