Inzittenden vluchten na flink ongeval op de Rotterdamseweg in Gouda

GOUDA – De hulpdiensten werden vannacht gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Schielands Hoge Zeedijk in Gouda. Ter plaatse bleek het ongeval te hebben plaats gevonden op de parallel gelegen Rotterdamseweg. Al snel kwam men tot de ontdekking dat van beknelling geen sprake was. Alle inzittenden van de auto zijn na het ongeval uitgestapt en op de vlucht geslagen. De auto is uit de bocht gevlogen en heeft daarbij onder andere twee lantaarnpalen uit de grond gereden.

Omdat iedereen na het ongeval er vandoor is gegaan bleef er weinig werk over voor de brandweer en ambulancedienst. Deze zijn hierop retour gegaan. De politie heeft wat voorwerpen in de auto veilig gesteld en is nog even op zoek gegaan naar de personen. Bij het zoeken is ook de politiehelikopter nog even in de lucht geweest. Vooralsnog werd er niemand aangetroffen.

De politie sloot één rijstrook af in afwachting van de berger. De berger heeft het voertuig uiteindelijk afgesleept waarbij ook de rommel die werd achtergelaten is opgeruimd.

Foto’s: Rens de Haan

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten