WADDINXVEEN – De brandweer werd vanavond opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Alberdingk Thijmlaan in Waddinxveen. Hier stond daadwerkelijk een auto in brand, maar niet zomaar; het was in scene gezet.

Deze brand was gesticht in het kader van het afscheid van Kees de Rooij, al jaren chauffeur op de Waddinxveense tankautospuit. Na 40 jaar mocht hij zijn laatste brand blussen. In december werd hij nog benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ook dit was in het kader van zijn aankomende leeftijdsgebonden ontslag.

Kees, ontzettende bedankt en je zal gemist worden bij de inzetten van de Waddinxveense brandweer!

Foto’s: Rob de Jong

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten