Bestelbus klapt op graafmachine, Zuidelijke Rondweg Waddinxveen

WADDINXVEEN – Maandagmorgen 17 juli heeft omstreeks 07.30 uur een een flinke aanrijding plaats gevonden tussen een bestelbus en een graafmachine. Op de kruising van de Zuidelijke Rondweg en de Coenecoop in Waddinxveen botste de twee door nog onbekende oorzaak op elkaar.

De brandweer werd gealarmeerd voor brand in de bestelbus maar dit bleek uiteindelijk geen brand maar stoomvorming te zijn. Bij het ongeval raakte niemand gewond, wel was er aan de bestelbus grote schade.

Foto’s : Rens de Haan

20170717121336.jpg

20170717121337.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten