Gaslekkage bij werkzaamheden op Voetbalvereniging GSV aan de Sportlaan in Gouda

GOUDA –  Deze middag werd de brandweer om half 2  gealarmeerd voor een ongeval materieel (Gaslekkage) aan de Sportlaan in Gouda. Bij aankomst bleek er bij werkzaamheden achterop het terrein een gaslekkage te zijn ontstaan.

De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen en heeft de situatie veilig gesteld in afwachting van Stedin. Deze is ter plaatse gekomen en heeft de hoofdkraan van het gebouw afgesloten waarop alles retour kon. Een extern bedrijf zal later het gaslek dichten.

Foto’s: Tim de Knikker & Lars van der Toorn

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Tim de Knikker. Sinds 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Reeuwijk en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten