Persoon gewond bij aanrijding tussen twee voertuigen, Plesmanlaan Leiden

LEIDEN – Vrijdagmiddag 4 augustus heeft er omstreeks 14:50 uur een aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden op de Plesmanlaan met de Vondellaan. Een voertuig komend vanaf de Vondellaan wilde linksaf slaan richting de Plesmanlaan toen het mis ging.

Bij het ongeval raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en uiteindelijk met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. Door het ongeval is de Vondellaan richting de Plesmanlaan geheel afgesloten voor het verkeer.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) gaat onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval

Foto’s : Ingezonden Foto

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten