Traumahelikopter ingezet bij medische noodsituatie in de Zuidrandflat, de la Reylaan Gouda

GOUDA – Zaterdag 12 augustus rond 12:00 werd een ambulance gealarmeerd voor een onwelwording in een woning in de Zuidrandflat aan de la Reylaan in Gouda. Al snel werd een tweede ambulance en de traumahelikopter uit Rotterdam met spoed ter plaatse gevraagd. Ook de politie spoedde zich met diverse eenheden naar de medische noodsituatie.

De traumahelikopter was snel ter plaatse en de piloot zette de landing in op de parkeerplaats van verzorgingstehuis De Hanepraij langs de Goejanverwelledijk. Het medische team werd opgehaald en bij het slachtoffer in de Zuidrandflat gebracht. Hier hebben zij het ambulancepersoneel geassisteerd en enige tijd later werd de patiënt met spoed, onder begeleiding van de MMT-arts, naar een ziekenhuis vervoerd.

Hierop werd de MMT verpleegkundige door een ambulance teruggebracht bij de helikopter en kon deze weer retour Rotterdam. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Ina

    De Hanepraij is geen GGZ instelling maar een verpleeghuis.
    En voor de 2e x de landingsplek voor de traumaheli.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten