LEKKERKERK – Maandagmiddag 28 augustus werd de brandweer van post Ouderkerk a/d IJssel en Stolwijk met spoed gealarmeerd voor een gaslekkage bij restaurant de Loet aan de Kerkweg in Lekkerkerk. Ook de OvD en politie werden opgeroepen.

Al snel bleek buiten naast het restaurant een gaslekkage te zijn. De brandweer heeft hand en spandiensten voor Stedin uitgevoerd en in het restaurant gemeten of er daar een concentratie gas vrij kwam. Binnen bleek het gelukkig veilig waarna de brandweer retour kon. Stedin nam het over en heeft het lek gedicht.

Foto’s: Marco van Bemmel

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten