LEIDEN – Dinsdagmiddag 29 augustus heeft er een aanrijding tussen drie voertuigen plaatsgevonden op de kruising Churchilllaan met de Voorschoterweg in Leiden.

Omstreeks 15:50 uur werden de politie en ambulancedienst gealarmeerd voor het ongeval. Een ter plaatse gekomen ambulance heeft een kind gecontroleerd nadat deze aangaf pijn te hebben. Het kind hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond plaats tijdens het wegrijden bij de stoplichten van het kruispunt. Door filevorming op het kruispunt zag men elkaar te laat waarop een botsing niet te voorkomen was. Het middelste voertuig liep bij het ongeval de meeste schade op, deze moest dan ook geborgen worden door een berger. De Tesla had weinig tot geen schade en het busje met aanhanger liep lichte schade aan de achterkant van zijn voertuig op.

Foto’s : Ingezonden Foto

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten