Auto rijdt tegen boom aan de Verlengde Vinkenweg in Sassenheim

SASSENHEIM – Woensdagmorgen 13 september rond 9:55 uur is een auto van de weg gereden en tot stilstand gekomen tegen een boom. Eén persoon raakte hierbij gewond.

Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg, reed een greppeltje in en kwam hierbij tegen een boom tot stilstand. De twee inzittenden zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd en één persoon is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De weg was deels afgesloten na het ongeval.

Foto’s : Menno Plug

20170913102207.jpg

20170913102208.jpg

20170913102210.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten