Twee auto’s botsen frontaal op elkaar op de Burgemeester Kremerweg in Bodegraven

BODEGRAVEN – Deze morgen werden politie en ambulance gealarmeerd voor een aanrijding op de Burgermeester Kremerweg in Bodegraven.

Ter plaatse bleken er twee voertuigen frontaal op elkaar gebotst te zijn. Dit gebeurd net na de bocht welke in de weg zit. Eén persoon raakte bij de aanrijding gewond en is door het ambulancepersoneel onderzocht waarna hij vervoerd is naar het ziekenhuis. Tijdens het incident is er 1 rijstrook beschikbaar geweest voor het overige verkeer.

Foto’s: Ingezonden

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten