Brandweer lange tijd bezig met schoorsteenbrand, Jan Dorrekenskade-West Waddinxveen

WADDINXVEEN – De brandweer werd op zaterdagmiddag voor schoorsteenbrand aan de Jan Dorrekenskade-West. Dit was daarbij de tweede schoorsteenbrand melding in Waddinxveen deze dag.

De woning was lastig bereikbaar met de autoladder, waardoor het even duurde voordat deze in positie was. Daarnaast bleek het ragen ook geen makkelijke klus, door meerdere kanalen in het systeem. Hierdoor duurde de klus vrij lang, en bleef de ramoneur ook enkele malen vastzitten. Na ruim een uur kon de brandweer weer inpakken en terug naar de kazerne.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten