Brand gesticht in portiek van flat aan de Isoldestraat in Gouda

GOUDA – Zaterdag op zondagnacht 17 september werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Isoldestraat in Gouda. De als eerste ter plaatse gekomen politie trof een stapel brandend vuil / kranten aan in een portiek van een flat. Hierop deden de agenten een eerste bluspoging.

Niet lang daarna kwam de brandweer ter plaatse en deze heeft het vuur volledig gedoofd waarna de portiek goed is geventileerd met de overdrukventilator. Een bewoner die de brand opgemerkt had waarna hij al zijn buren heeft gewaarschuwd is door de ambulancedienst gecontroleerd in verband met rook inhalatie.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Foto’s: Rens de Haan & Lars van der Toorn

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten