Woning volledig verwoest door felle uitslaande middelbrand aan het Albert Plesmanplein in Gouda

GOUDA – De hulpdiensten werden even na één uur vannacht gealarmeerd voor een woningbrand op het Albert Plesmanplein in Gouda. Al snel ontving de brandweer meerdere meldingen en zou het gaan om een uitslaande brand.

Ter plaatse bleek er niets gelogen aan de meldingen. De vlammen sloegen aan alle mogelijke kanten van de woning naar buiten. Door razendsnel optreden van de Goudse en later de Reeuwijkse brandweer kon overslag naar andere woningen worden voorkomen.

Omliggende woningen werden ontruimd waarmee bewoners en hun dieren op straat konden alleen maar toekijken. Toen de brandweer de brand grotendeels onder controle had, werd duidelijk dat er niets in de woning gespaard was gebleven. De volledige woning is door de brand verwoest.

Een ambulance kwam uit voorzorg ter plaatse.

Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk maar zal nog worden onderzocht. De bewoner van de woning kon op tijd zijn woning verlaten.

Foto’s & Video: Ingezonden


Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten