Fietsster gewond na aanrijding met personenauto, Haagse Schouwweg Leiden

LEIDEN – Dinsdagmiddag 26 september is bij een ongeval tussen een fietser en een personenauto een fietser gewond geraakt.

Het ongeval vond omstreeks 17:00 uur plaats op de Haagse Schouwweg ter hoogte van de Ommedijkseweg in Leiden, hier werd de fietser geschept door de personenauto. Het meisje is door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd maar uiteindelijk niet vervoerd met de ambulance. Een familielid heeft het meisje uiteindelijk meegenomen om zelfstandig naar het ziekenhuis te gaan.

Foto’s : Ingezonden Foto

20170926172320.jpg

20170926172321.jpg

20170926172322.jpg

20170926172324.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Rowald

    Voordat ambu kwam gestopt voor EHBO, jongedame had een voorgeschiedennis van problemenmet bekken en pijn, daarom heeft politie ambu aangestuurd. Knie was open maar verder geen complicaties, hoop dat alles goed gaat met de jongedame en de bestuurster van de auto.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten