Wouke gevonden na grote zoekactie in Moordrecht en omgeving

 

MOORDRECHT – Vrijdagavond 6 oktober is de politie rond 22:40 uur begonnen met een grote zoektocht naar de sinds vrijdagavond vermiste Wouke uit Moordrecht. Veel burgers hielpen mee met de zoekactie en gingen samen met de politie de straat op.

In een gebouw van de Moordrechtse scouting gelegen aan de Stevensstraat in Moordrecht werd de briefing gehouden waarna de zoekactie begon. De politie was in heel Moordrecht te vinden en ook werd er vanuit de lucht mee gezocht door de politiehelikopter. Ook de mobiele eenheid was ter plaatse. Samen met vele opgekomen burgers is de politie de straat op gegaan om de 18 jarige Wouke te zoeken. Wouke zou rond 18:15 uur vrijdagavond op haar skeelers zijn vertrokken vanaf de Klutendreef in Moordrecht, sindsdien is zij niet meer gezien. De mobiele telefoon van Wouke zou contact hebben gemaakt met een telefoonmast nabij de Middelweg in Moordrecht. De zoekactie is dan ook in de omgeving van de Middelweg begonnen. Wouke werd niet in de omgeving aangetroffen en dus besloot de politie rond 00:20 uur het zoekgebied groter te maken.

Er is op veel plekken gezocht, zowel in Moordrecht als in de omgeving van Moordrecht. De politiehelikoper heeft gezocht in een gebied tussen Gouda en Nieuwerkerk aan den IJssel maar kon niks vinden. Rond 00:50 uur had de zoektocht nog geen resultaat opgeleverd waarop werd besloten een nieuwe groep agenten in te zetten om het vergrote zoekgebied af te gaan. Deze agenten zullen in de richting van Nieuwerkerk aan den IJssel gaan zoeken. Tot op heden is Wouke nog niet aangetroffen.

Heeft U tips omtrent deze vermissing of ziet u Wouke lopen? Bel dan 112!

Signalement:

-Vrouw
-1.65 lang
-lang donker haar in paardenstaart
-tenger (mager postuur)
– paarse joggingbroek
– grijs shirt
– brildrager.

 

UPDATE:

De sinds gisteravond vermiste Wouke uit Moordecht is overleden aangetroffen. Misdrijf of ongeval wordt uitgesloten.

Einde berichtgeving.

———————————

Foto’s: Franklin Coenen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Larissa

    Ik vind. Het heel erg woon zelf ook in moordrecht als ik haar tegen kom zal ik jullie gelijk bellen

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten