WASSENAAR – Maandagmiddag 9 oktober heeft rond 15:35 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter op de rotonde van de Van Cranenburchlaan.

De bestuurder van de scooter is door het ambulance personeel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De oorzaak van de aanrijding is niet bekend. De politie regelde tijdens het ongeval het verkeer. Beide voertuigen liepen schade op.

Foto’s : Menno Plug

20171009161514.jpg

20171009161515.jpg

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten