Politie op zoek naar dader van woningoverval, Oosthoef Gouda

GOUDA – Dinsdagmiddag 10 oktober kwam er rond 17:30 uur bij de politie een melding binnen van een woningoverval dat had plaatsgevonden op de Oosthoef in Gouda.

Ter plaatse bleek er inderdaad een overval te hebben plaatsgevonden en was de dader op de vlucht geslagen. De politie heeft de omgeving van de woning afgezet en is op zoek gegaan naar de dader en verspreidde een burgernet melding.

Het signalement van de dader: blanke man, slank postuur, draagt een zwarte jas en spijkerbroek, halverwege 20 jaar en heeft een zwarte rugzak.

Of er iets is buitgemaakt is niet bekend.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten