Veel schade bij ramkraak op modezaak Sebastian, Castellumstraat Alphen a/d Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN – Donderdagmorgen 12 oktober is een ramkraak gepleegd bij modezaak Sebastian aan de Castellumstraat in Alphen aan den Rijn.

De vier daders zijn er met een onbekende buit gevlucht. Dit deden ze door middel van twee kleine scooters. De voortvluchtigen hadden allemaal een capuchon op. Achterop de scooter vervoerden zij grote tassen, aldus het bericht van Burgernet.

De ramkraak is gepleegd met een Volkswagen busje. Deze is door de daders achtergelaten. De schade aan de modezaak is aanzienlijk. De politie doet onderzoek op het plaats delict en is op zoek naar de daders.

Foto’s : Jasper van Reenen

20171012051621.jpg

20171012051622.jpg

20171012051626.jpg

20171012051627.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten