Scootmobiel in het water aangetroffen aan het Polderpad in Leiden

LEIDEN – Donderdagavond 12 oktober rond 19.25 uur is een flinke zoekactie gestart naar de bestuurder van een scootmobiel, welke in het water werd aangetroffen in Park Cronesteijn aan het Polderpad in Leiden.

In het water werd een scootmobiel, een pet en boodschappen aangetroffen. Een duiker van de brandweer heeft enige tijd in het water gezocht naar een mogelijk slachtoffer, een ambulance stond stand-by. Uiteindelijk is door de brandweer niemand meer aangetroffen.

Van wie de scootmobiel is en hoe deze in het water terecht is gekomen, is onbekend. Mogelijk is de scootmobiel gedumpt.

Foto’s : Ingezonden Foto

20171012200705.jpg

20171012200706.jpg

20171012200707.jpg

20171012200708.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten