Man aangehouden na bijna te water raken met voertuig, Rottekade Oud Verlaat

OUD VERLAAT – Op woensdagmiddag werden de hulpdiensten even voor 4 uur opgeroepen voor een voertuig te water aan de Rottekade in Zevenhuizen. Een bedrijfsbus was in de berm terechtgekomen nabij de kruising met Strandweg, welke zich in de kern Oud Verlaat bevindt.

De brandweer heeft het slachtoffer geholpen om uit de bus te komen. Hij is geruime tijd in de ambulance nagekeken, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Maar naar huis gaan was er ook niet bij: na een blaastest bij de politie kwam er een F als resultaat, waarop hij werd aangehouden. Een berger kwam ter plaatse voor het voertuig. De Rottekade was gedurende de afhandeling van het incident afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten