Aanrijding tussen bezorgscooter en personenauto op de Ridder van Catsweg in Gouda

GOUDA – Deze avond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Ridder van Catsweg in Gouda. Het ongeval had ter hoogte van het aan de Ridder van Catsweg gelegen Shell tankstation plaatsgevonden.

Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een maaltijdbezorger op scooter en een personenauto. De Ridder van Catsweg werd in beide richtingen afgesloten en het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer. Ook het mobiel medisch team werd gealarmeerd en landde op een terrein tussen de Goudse poort en de A12. Het slachtoffer is enige tijd ter plaatse verzorgd in de ambulance waarna deze richting het mobiel medisch team reed voor mogelijk een rendez-vous.

Hierna kon de Ridder van Catsweg worden vrijgegeven,. Zowel de scooter als de personenauto hebben aanzienlijke schade opgelopen.

Foto’s: Franklin Coenen

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten