Veel schade bij ongeval tussen trein en auto Herenstraat Voorhout

VOORHOUT – Zaterdagmiddag 11 november is rond 13:20 uur een automobilist aan de dood ontsnapt na een aanrijding met een trein. De automobilist stond op het spoor stil omdat een vrachtwagen voor hem klem zat onder de slagboom. De automobilist is zo ver mogelijk naar voren gegaan maar kon echter niet voorkomen dat de achterzijde van het voertuig geramd werd door de trein.

De hulpdiensten rukte met groot materieel uit, meerdere politiewagens, brandweer, ambulances en de traumahelikopter uit Amsterdam werden opgeroepen. De automobilist is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd, echter was hij niet gewond. Hierop is de traumahelikopter ook geannuleerd.

De Herenstraat was ten tijden van het ongeval ter hoogte van de spoorwegovergang volledig gestremd voor al het verkeer. De verkeersdienst van de politie heeft onderzoek gedaan naar de exacte oorzaak van het ongeval. De passagiers in de trein zijn overgezet op een ander vervoersmiddel, voor de reizigers tussen Haarlem en Leiden werden NS bussen ingezet. Rond 15:30 uur werd de spoorovergang weer vrijgegeven.

Foto’s : Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten