Wéér een auto uitgebrand in Gouda, ditmaal aan de Groenlust

GOUDA – Maandagnacht 14 november was het weer eens raak in Gouda. De brandweer werd gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Groenlust. Ter plaatse bleek een auto bijna volledig in brand te staan.

De brandweer zette onder toeziend oog van de gehele wakker geworden buurt direct de aanval in op het vuur en kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de daarnaast geparkeerde voertuigen. Met circa een half uur was de brand onder controle en kon de brandweer weer inpakken.

De politie neemt het voertuig in beslag voor onderzoek. Er lijkt nog geen einde te zijn gekomen aan de autobranden in Gouda. Of de branden iets met elkaar te maken hebben en of deze brand ook is aangestoken is nog onbekend en zal worden onderzocht.

Foto’s: Ingezonden

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten