Verkeerschaos na ongeval, betrokkenen vluchten vanaf de Bredeweg bij Waddinxveen

WADDINXVEEN – Maandagavond 27 november heeft rond 18.00 uur een ongeval plaatsgevonden op de Bredeweg. Het ongeluk betrof een vrachtwagen en een personenauto. De auto raakte dusdanig beschadigd dat deze niet meer kon rijden.

De vrachtwagen was bij de tank geraakt en lekte diesel. Een groot gedeelte is uiteindelijk in de naastgelegen sloot terecht gekomen. De brandweer heeft het lek weten te dichten en kon zo verdere lekkage voorkomen. De Bredeweg werd in zijn geheel afgesloten tussen industrieterrein Doelwijk en de Beijerincklaan. Aangezien dit de enige ontsluitingsweg is voor Doelwijk, en de weg volledig geblokkeerd was, was het terrein niet meer te bereiken en te verlaten. Hierdoor ontstond een flinke verkeerschaos. Onder andere de A12 liep vast doordat de afritten helemaal vast stonden.

Bij het ongeval zijn verder geen gewonden gevallen. De twee inzittenden van de auto zijn er na het ongeluk vandoor gegaan. Na ruim twee uur kon de weg worden vrijgegeven. Beide voertuigen waren toen geborgen en de weg was gereinigd.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Hans

    Dat zal dan geen zuivere koffie zijn geweest, anders ga je er niet vandoor. Zijn die twee personen nog opgepakt? Moet op zich toch niet zo moeilijk zijn om te achterhalen wie dat zijn geweest, of ze moeten in een gestolen voertuig hebben gereden…

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten