Achtergelaten fiets en kleren zorgen voor melding persoon te water op de Reeuwijkse plassen

REEUWIJK – Zaterdagmiddag 2 december werden de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een mogelijk persoon te water op de Reeuwijkse plassen in Reeuwijk. Passanten troffen een onbeheerde fiets en stapel kleren aan en sloegen alarm.

De brandweer is met een boot het water op gegaan en ook stonden de duikers van de brandweer klaar. De hulpdiensten waren nog maar net begonnen met de zoektocht toen er een man kwam aanlopen welke aangaf dat de fiets en stapel kleren van hem waren. De man had zijn sportkleren aangetrokken en is er toen vandoor gegaan en heeft zijn fiets en kleren achtergelaten. De man kreeg te horen dat dit geen hele slimme actie was en dat hij in het vervolg een betere manier moet verzinnen met betrekking tot het achterlaten van zijn spullen. Hierna konden de hulpdiensten inpakken en retour.

Foto’s : Franklin Coenen

20171202125519.jpg

20171202125520.jpg

20171202125521.jpg

20171202125522.jpg

20171202125523.jpg

20171202125524.jpg

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten