Motor tegen gevel verwoest door brand, Maria Montessoripad Leiden

LEIDEN – Zondagmorgen 3 december zag een fotograaf rond 01.15 uur, die onderweg was naar de tweede brandstichting op de Stevensbloem, een motor in brand staan aan het Maria Montessoriepad in Leiden. Hij alarmeerde de brandweer en de bewoner van de woning.

De brandweer, die twee straten verderop de tweede brand aan het bestrijden was, kon hier met spoed weg om de motor te gaan blussen. De verdachte is hierbij gezien en wist helaas te ontkomen. Oorzaak van de brand was brandstichting. De politie heeft samen met onder andere wakker geworden bewoners een klopjacht gehouden op de dader. Deze is voor zover bekend nog niet aangehouden.

Foto’s : Wouter Hoeben

20171203020804.jpg

20171203020805.jpg

20171203020807.jpg

20171203020809.jpg

20171203020810.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten