Persoon met mes uit het water gehaald aan de Van Beverninghlaan in Gouda

GOUDA – Even voor 22:00 op maandagavond 4 december kreeg de politie de melding dat een persoon mogelijk met een mes langs de Van Beverninghlaan in Gouda liep. Bij het ter plaatse komen van de politie rende de vrouw weg en sprong in de sloot in het van Bergen IJzendoornpark.

Hierop werd met spoed een ambulance gealarmeerd en korte tijd later ook de brandweer. Het lukte de politie om de vrouw uit het water te halen waarna de brandweer afgemeld werd. Het slachtoffer is in de ambulance behandeld en later vervoerd. Het mes is door de politie veiliggesteld. Ook zullen zij de zaak verder afhandelen.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten