Auto op zijn kant na ongeval op de A12 bij Reeuwijk

REEUWIJK – Begin van deze middag werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de A12 bij Reeuwijk. Ook het mobiel medisch team werd gealarmeerd, deze werd echter voor aankomst afgemeld.

Ter plaatse bleek er een aanrijding te zijn plaatsgevonden tussen twee voertuigen, 2Één voertuig kwam na de aanrijding op zijn kant terecht. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond bij de aanrijding. Tijdens het incident zijn er twee rijstroken afgesloten geweest voor het verkeer. De berger heeft het beschadigde voertuig geborgen. Hierop kon de A12 weer worden vrijgegeven.

Foto’s : Danny de Vries

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten