Graafwerkzaamheden leiden tot gaslek, Julianastraat Boskoop

BOSKOOP – De brandweer werd op dinsdagochtend gealarmeerd voor een gasontsnapping aan de Julianastraat. Bij graafwerkzaamheden was het misgegaan.

Zowel buiten als binnen de aangrenzende woning heeft de brandweer metingen verricht en werd er daadwerkelijk gas gemeten. Er is buiten verder gegraven om het lek goed zichtbaar te krijgen. Van Voskuilen was ter plaatse gekomen om het lek te kunnen dichten. Ook was er sprake dat men mogelijk onder de woning moest zijn, maar dat was gelukkig niet het geval.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten